Трябва ви помощ? Обадете ни се: 
+359 899 777 545

Начини за доставка

Скъпи, клиенти!
Относно доставките, работим с куриерска фирма Еконт. 

СРОК НА ДОСТАВКА

*Поръчки приети до 13ч. в работен ден се обработват и изпълняват в рамките на деня, а след 13ч. в рамките на следващия работен ден.

Поръчки за град Тервел –  стандартна доставка от 1 до 2 дни след поръчка.

Други градове – Поръчките се доставят от 2 до 8 работни дни. Дните за доставка зависят от наличностите в магазина. При възможност да ви изпратим поръчката до 1-3 работни дни ще бъдете информирани по телефона.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

След като сте направили поръчка, ще получите е-mail за потвърждение на поръчката. При проблем с Вашите координати или наличността на някой от поръчаните продукти можете да очаквате обаждане от наш сътрудник. След като наш служител се свърже с Вас винаги можете да добавите продукти или да замените някои от тях. 

Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0899 777 545 от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 часа.


НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Поръчките, направени през сайта www.biofuturebg.com могат да бъдат заплатени по следния начин:

  • С услугата “Наложен платеж” – заплащате в брой, на куриер, при доставка на Вашата поръчка от куриерска фирма Еконт. 
  • Онлайн с дебитна/кредитна карта VISA, MasterCard.

ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКА

Всяка поръчка може да бъде безплатно отказана до 16:00ч. в рамките на деня на самата поръчка. Поръчките направени след 16:00ч. могат да бъдат безплатно отказани до 16:00ч. в рамките на следващия ден. За да откажете поръчка, пишете на мейл: [email protected] или се обадете на телефон: 0899 777 545.

При отказана поръчка извън посочените срокове или при невзета поръчка от офис на  Еконт, или личен адрес, клиентът трябва да заплати връщането на поръчката до адрес: гр. Тервел, ул. Хан Аспарух-26.

Благодарим ви за разбирането и доверието към нас! Желаем ви прекрасен ден! 

Поздрави,

Био Магазин BIO FUTURE 

Сравнение на продукти